Υλικά
- 2 πατάτες ξεφλουδισμένες ,κομμένες σε μικρότερα κομμάτια και ελαφρώς βρασμενες
- 2 αυγά
- ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- θυμάρι
- τυρί τριμμένο
- 12 λουκάνικα κοκτέιλ
- αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τα λουκάνικά μας μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές
- Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα κομμάτια πατάτας και τις σοτάρουμε και αυτές.
- Ρίχνουμε το λιωμένο σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε , προσθέτουμε και λίγο θυμάρι και ανακατεύουμε καλά.
- Μεταφέρουμε το φαγητό μας σε ένα μικρό ταψάκι.
- Ανοίγουμε 2 τρύπες στο μίγμα μας στις οποίες βάζουμε τα αυγά.
- Πασπαλίζουμε με το λιωμένο τυρί.
- Ψήνουμε στο φούρνο για 12-15 λεπτά μέχρι τα αυγά να σταθεροποιηθούν κια να λιώσει το τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου