Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 5 φρέσκα μανιτάρια
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 ποτήρι κρασιού άσπρο ξηρό κρασί
- 300ml κρέμα γάλακτος
- 2 κ.σ. γαλλική μουστάρδα
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- ξερό βασιλικό
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο
- Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα μανιτάρια σε φέτες
- Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα και στο τέλος την κρέμα γάλακτος
- Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα
- Πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το βασιλικό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου