Υλικά
- 2 συσκευασίες ζαχαρούχο γάλα
- 300 γρ. κουβερτούρα
- 300 γρ. λευκή κουβερτούρα
- 15 μπισκότα oreo σπασμένα σε κομμάτια
- 2 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε πρώτα την τεμαχισμένη κουβερτούρα μαζί με ένα ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψάκι που έχουμε στρώσει λαδόκολλα 20*20 εκ ή σε στρογγυλό διαμέτρου 20 εκ. και ισιώνουμε με μία σπάτουλα.
- Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Στη συνέχεια σε ένα ακόμα μπεν μαρί λιώνουμε τη λευκή κουβερτούρα με το άλλο ζαχαρούχο γάλα και το βούτυρο.
- Αφού ομογενοποιηθούν τραβάμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα θρυμματισμένα με το χέρι μπισκότα.
- Βγάζουμε από το ψυγείο το ταψάκι και ρίχνουμε το νέο μίγμα πάνω από το πρώτο με τη μαύρη σοκολάτα.
- Αφήνουμε 4 ώρες να κρυώσει (ίσως να χρειαστεί και λίγη ώρα στην κατάψυξη για να κόβεται καλύτερα με ένα πριονωτό μαχαίρι).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου