Σαγανάκι “όλα στο πιάτο”!

Υλικά

  • 1 πίτα για σουβλάκι
  • 4-5 ντοματίνια, κομμένα στη μέση ή στα 4
  • 2 αβγά
  • 3 κουτ. σούπας τυρί κίτρινο, τριμμένο
  • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 φέτες ζαμπόν, σε λωρίδες
  • λίγη ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο. Βάζετε μέσα την πίτα και σπάτε από πάνω τα αβγά.
  2. Ρίχνετε στο τηγάνι τα ντοματίνια, το τυρί, το ζαμπόν, σκεπάζετε με το καπάκι και ψήνετε μέχρι να ασπρίσει το ασπράδι των αβγών.
  3. Πασπαλίζετε με λίγο αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και σερβίρετε το σαγανάκι σε πιάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget