Υλικά
(για 4 άτομα)
- 1 γαλλικό μαρούλι
- 1 λόλα κόκκινη
- 1 λόλα πράσινη
- 1 ματσάκι ρόκα
- 300 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο
- 10 ντοματίνια
- 1 αγγούρι
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3/4 φλ. ελαιόλαδο
- 3 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι
- 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού BBQ Kalamata Papadimitriou
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαρίσιο φιλέτο και το ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο, από όλες τις πλευρές, σε μέτρια φωτιά, για 6 λεπτά.
- Αφού ψηθεί το κόβουμε σε φέτες.
- Κόβουμε με το χέρι σε μεγάλα κομμάτια τη γαλλική σαλάτα, την πράσινη και την κόκκινη λόλα και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια, κομμένα στην μέση και το αγγούρι, κομμένο σε φέτες.
- Ρίχνουμε το βαλσαμικό ξίδι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το φιλέτο στη σαλάτα.
- Περιχύνουμε με την κρέμα βαλσαμικού BBQ, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και γαρνίρουμε με μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου