Σαλάτα με φιλέτο μοσχαριού και κρέμα βαλσαμικού BBQ

Υλικά 

(για 4 άτομα)
  • 1 γαλλικό μαρούλι
  • 1 λόλα κόκκινη
  • 1 λόλα πράσινη
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 300 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο
  • 10 ντοματίνια
  • 1 αγγούρι
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 3 κ.σ. βαλσαμικό ξύδι
  • 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού BBQ Kalamata Papadimitriou
  • αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
  1. Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαρίσιο φιλέτο και το ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο, από όλες τις πλευρές, σε μέτρια φωτιά, για 6 λεπτά.
  2. Αφού ψηθεί το κόβουμε σε φέτες.
  3. Κόβουμε με το χέρι σε μεγάλα κομμάτια τη γαλλική σαλάτα, την πράσινη και την κόκκινη λόλα και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
  4. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, κομμένα στην μέση και το αγγούρι, κομμένο σε φέτες.
  5. Ρίχνουμε το βαλσαμικό ξίδι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
  6. Προσθέτουμε το φιλέτο στη σαλάτα.
  7. Περιχύνουμε με την κρέμα βαλσαμικού BBQ, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και γαρνίρουμε με μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget