Ψάρι παγκάσιους με πορτοκάλι


Υλικά
  • Φιλέτα παγκάσιους
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 1 σκόδο
  • 1 λεμόνι
  • Ξύσμα πορτοκάλι
  • Χυμός πορτοκαλιού
  • Μουστάρδα
  • Άνηθος
  • Δενδρολίβανο

Εκτέλεση
  1. Τοποθετούμε τα φιλέτα παγκάσιους σε ένα ταψί
  2. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δενδρολίβανο και άνηθο
  3. Χτυπάμε σε ένα μίξερ λάδι με λεμόνι και μουστάρδα και ρίχνουμε το dressing
  4. Κόβουμε 3 σκελίδες σκόρδο σε χοντρά κομμάτια
  5. Ρίχνουμε το ξύσμα πορτοκάλι και τον χυμό πορτοκαλιού
  6. Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς κελσίου στον αέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget