Υλικά
- Φιλέτα παγκάσιους
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Λίγο ελαιόλαδο
- 1 σκόδο
- 1 λεμόνι
- Ξύσμα πορτοκάλι
- Χυμός πορτοκαλιού
- Μουστάρδα
- Άνηθος
- Δενδρολίβανο
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε τα φιλέτα παγκάσιους σε ένα ταψί
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, δενδρολίβανο και άνηθο
- Χτυπάμε σε ένα μίξερ λάδι με λεμόνι και μουστάρδα και ρίχνουμε το dressing
- Κόβουμε 3 σκελίδες σκόρδο σε χοντρά κομμάτια
- Ρίχνουμε το ξύσμα πορτοκάλι και τον χυμό πορτοκαλιού
- Ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς κελσίου στον αέρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου