Υλικά
- 2 χοιρινές μπριζόλες
- ρίγανη
- λεμόνι
- αλάτι
- πάπρικα γλυκιά
- 2.κ.σ. κρέμα μπαλσαμικού λεμόνι πορτοκάλι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ τηγάνι τοποθετούμε τις μπριζόλες και σκεπάζουμε με νερό (ίσα ίσα να τις σκεπάσει το νερό)
- Ξαφρίζουμε και αφήνουμε τις μπριζόλες να βράσουν σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 20 λεπτά μέχρι να σωθεί το νερό
- Μόλις δεν υπάρχει πλέον αρκετό νερό ρίχνουμε το αλάτι, πάπρικα, ρίγανη , χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε
- Γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές τις μπριζόλες και ρίχνουμε και το ελαιόλαδο
- Τέλος ρίχνουμε από μία κουταλιά της σούπας την κρέμα μπαλσαμικού λεμόνι πορτοκάλι σε κάθε μπριζόλα και αφήνουμε για λίγο να ψηθεί και από τις δύο πλευρές
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου