Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με κρέμα μπαλσαμικού λεμόνι πορτοκάλι

Υλικά
  • 2 χοιρινές μπριζόλες
  • ρίγανη
  • λεμόνι
  • αλάτι
  • πάπρικα γλυκιά
  • 2.κ.σ. κρέμα μπαλσαμικού λεμόνι πορτοκάλι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση
  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι τοποθετούμε τις μπριζόλες και σκεπάζουμε με νερό (ίσα ίσα να τις σκεπάσει το νερό)
  2. Ξαφρίζουμε και αφήνουμε τις μπριζόλες να βράσουν σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για περίπου 20 λεπτά μέχρι να σωθεί το νερό
  3. Μόλις δεν υπάρχει πλέον αρκετό νερό ρίχνουμε το αλάτι, πάπρικα, ρίγανη , χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε
  4. Γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές τις μπριζόλες και ρίχνουμε και το ελαιόλαδο
  5. Τέλος ρίχνουμε από μία κουταλιά της σούπας την κρέμα μπαλσαμικού λεμόνι πορτοκάλι σε κάθε μπριζόλα και αφήνουμε για λίγο να ψηθεί και από τις δύο πλευρές 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget