Wrap με αυγό, σπανάκι και φέτα

Υλικά 

  • 1 μεγάλη τορτίγια ολικής αλέσεως
  • 1/4 φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 2 φλιτζάνια φρέσκο ​​σπανάκι
  • 1 μεγάλο αυγό με το ασπράδι του, ελαφρώς χτυπημένο
  • 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φέτα χαμηλή σε λιπαρά
  • 1 κουταλιά της σούπας λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες

Τρόπος μαγειρέματος
  1. Ζέστανε την τορτίγια σε ένα φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό.
  2. Σόταρε τα μανιτάρια με το πιπέρι σε ένα τηγάνι για δύο λεπτά.
  3. Πρόσθεσε και το σπανάκι και ανακάτεψε για ακόμα δύο λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει.
  4. Πρόσθεσε και τα αυγά και μαγείρεψε, ανακατεύοντας συχνά, περίπου για δύο λεπτά.
  5. Βάλε το μείγμα με το αυγό στο κέντρο της τορτίγιας και πασπάλισε με τριμμένη φέτα και λιαστή ντομάτα.
  6. Τύλιξε καλά την τορτίγια με ένα αλουμινόχαρτο και είναι έτοιμη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget