Υλικά
- σπανάκι
- αυγά όσα θέλουμε
- λάδι για το μαγείρεμα
- κρεμμυδάκια φρ ή ξερά
- ντοματούλα ή πελτέ
- λίγο δυόσμο (εάν θέλουμε)
- αλάτι, πιπέρι
- Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια (εάν δεν έχουμε βάζουμε ξερά), ρίχνουμε το σπανάκι (ζεματισμένο η αζεμάτιστο)
- Σβήνουμε με ντομάτα η πελτέ, βάζουμε ένα ποτήρι νερό και βράζουμε για 15 λεπτά
- Μόλις σωθεί το νερό, ρίχνουμε τον δυόσμο και σπάζουμε από επάνω τα αυγά μας, ρίχνουμε μπούκοβο, αφήνουμε λίγο να ψηθούν τα αυγά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου