Υλικά
- 1 κιλό αλεύρι
- 3 1/2 ποτήρια νερό
- ένα κρασοπότηρο λάδι
- 2 κουτ.της σούπας ξίδι
- αλατάκι
- 1 βιτάμ
- 1/2 ποτήρι λάδι
- 700 γρ. τυρί
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του ζυμαριού εκτός από το βιτάμ και το 1/2 ποτήρι λάδι, ζυμώνουμε και κάνουμε μπαλάκια.
- Ζεσταίνουμε το βιτάμ με το λάδι, ρίχνουμε μέσα τα μπαλάκια του ζυμαριού, αφήνουμε να γνωριστούν καλά και να ξεκουραστούν παρέα.
- Ανοίγουμε πάνω σε ένα πιάτο του μενού τα φύλλα μας, βάζουμε φύλλο και τυρί μέχρι να τελειώσουν.
- Γυρνάμε ανάποδα την πίτα και την διπλώνουμε, την πατάμε καλά και την ξανανοίγουμε, ρίχνουμε μέσα και το υπόλοιπο βούτυρο που περίσσεψε.
- Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου