Υλικά
- 4 ντομάτες
- 8 κρητικά παξιμαδάκια
- 150 γρ. ανθότυρο
- 8 λεπτές φέτες σαλάμι αέρος με παρμεζάνα Ifantis
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- ½ κ.γ. ρίγανη ξερή
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Θρυμματίζουμε σε ένα μπολ τα παξιμάδια.
- Αδειάζουμε το εσωτερικό από τις ντομάτες και τις αλατίζουμε.
- Βάζουμε σε ένα μπολ το εσωτερικό από τις ντομάτες, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το ανθότυρο, το σαλάμι αέρος με παρμεζάνα κομμένο σε κυβάκια, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Γεμίζουμε τις ντομάτες με το μείγμα και τις αλατίζουμε.
- Κόβουμε τις γεμιστές ντομάτες, λίγο από την κάτω πλευρά τους, για να τις σταθεροποιήσουμε και τις καλύπτουμε από πάνω με το καπάκι τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου