Υλικά
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 1 πακέτο τυρί κρέμα
- 1 βαζάκι πάστα ελιάς ή ελιές σε ροδελίτσες
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- ελαιόλαδο και προαιρετικά σουσάμι για το πασπάλισμα
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ºC. Κόβετε, όσο ακόμη είναι πολύ κρύο, το φύλλο της σφολιάτας σε 3 ροδέλες.
- Αλείφετε κατά μήκος το κάθε κομμάτι με τυρί κρέμα.
- Προσθέτετε την πάστα ελιάς ή τις ελιές και το ξύσμα. Τυλίγετε σε ρολάκια.
- Λαδώνετε ένα ταψάκι. Αραδιάζετε τα ρολάκια, τα αλείφετε με ελαιόλαδο και τα πασπαλίζετε με σουσάμι.
- Τα ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου