Ρολό σφολιάτας με τυρί κρέμα και πάστα ελιάς

Υλικά 
  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 1 πακέτο τυρί κρέμα
  • 1 βαζάκι πάστα ελιάς ή ελιές σε ροδελίτσες
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • ελαιόλαδο και προαιρετικά σουσάμι για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ºC. Κόβετε, όσο ακόμη είναι πολύ κρύο, το φύλλο της σφολιάτας σε 3 ροδέλες.
  2. Αλείφετε κατά μήκος το κάθε κομμάτι με τυρί κρέμα.
  3. Προσθέτετε την πάστα ελιάς ή τις ελιές και το ξύσμα. Τυλίγετε σε ρολάκια.
  4. Λαδώνετε ένα ταψάκι. Αραδιάζετε τα ρολάκια, τα αλείφετε με ελαιόλαδο και τα πασπαλίζετε με σουσάμι.
  5. Τα ψήνετε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
http://www.olivemagazine.gr/%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%ad%cf%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget