Πιλάφι με κουκουνάρι

Υλικά 
  • 1 κούπα ρύζι μακρύκκοκο
  • 1 φακελάκι κουκουνάρι
  • 1 ζωμό κότας
  • 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 σκελίδα σκόρδο με τη φλούδα
  • ½ πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
  • ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. μαργαρίνη με βούτυρο
  • αλάτι
  • γλυκιά πάπρικα

Εκτέλεση
  1. Σε μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κουκουνάρι μέχρι να ροδίσει
  2. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, την πιπεριά, τη σκελίδα σκόρδο και 2 κούπες νερό
  3. Προσθέτουμε αλάτι, γλυκιά πάπρικα, ζωμό κότας και τα φύλλα δάφνης και ανακατεύουμε
  4. Αφήνουμε να βράσει για 15 περίπου λεπτά μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό
  5. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη μαργαρίνη με βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί και σερβίρουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget