Αρακάς Λαδερός με Ρύζι

Υλικά 
  • 500 γρ. αρακάς
  • 2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • Λίγο άνηθος
  • Ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζ. ρύζι
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 2 κουτ.σούπας πελτέ ντομάτας
Εκτέλεση
  1. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα
  2. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τα καρότα
  3. Ανακατεύουμε για λίγα λεπτά και προσθέτουμε τον αρακά
  4. Προσθέτουμε τον πελτέ διαλυμένο σε νερό
  5. Αλατίζουμε και προσθέτουμε λίγο νερό
  6. Σιγοβράζουμε για μισή ώρα
  7. Ρίχνουμε τον άνηθο και το ρύζι
  8. Σιγοβράζουμε για ένα τέταρτο και ρίχνουμε πιπεράκι
  9. Ο αρακάς λαδερός με ρύζι είναι έτοιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget