Υλικά
- 500 γρ. αρακάς
- 2 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 4 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- Λίγο άνηθος
- Ελαιόλαδο
- 1 φλιτζ. ρύζι
- Αλάτι-πιπέρι
- 2 κουτ.σούπας πελτέ ντομάτας
- Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα
- Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τα καρότα
- Ανακατεύουμε για λίγα λεπτά και προσθέτουμε τον αρακά
- Προσθέτουμε τον πελτέ διαλυμένο σε νερό
- Αλατίζουμε και προσθέτουμε λίγο νερό
- Σιγοβράζουμε για μισή ώρα
- Ρίχνουμε τον άνηθο και το ρύζι
- Σιγοβράζουμε για ένα τέταρτο και ρίχνουμε πιπεράκι
- Ο αρακάς λαδερός με ρύζι είναι έτοιμος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου