Μακαρονάδα με λιωμένο τσένταρ


Υλικά
  • 240γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης (Κατά προτίμηση κοφτό μακαρονάκι)
  • 3 κ.σ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
  • 100 γρ. cheddar με λίγες θερμίδες κομμένο σε κυβάκια
  • 5-6 φέτες La Vache Qui Rit® Cheddar κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα 2% λιπαρά
  • Λίγο μαύρο πιπέρι
  • Λίγο μοσχοκάρυδο Τριμμένο
  • 2 κ.σ. μαργαρίνη light
  • 1 κ.σ. αλεύρι (προαιρετικά)

Εκτέλεση
  1. Βράσε τα ζυμαρικά σου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  2. Στράγγιξε, χωρίς όμως να στεγνώσεις τελείως τα μακαρόνια σου και άφησε στην άκρη
  3. Αν θέλεις κράτησε ένα φλιτζάνι από το νερό όπου έβραζαν
  4. Σε ένα κατσαρολάκι βάλε τη μαργαρίνη να λιώσει
  5. Πρόσθεσε το αλεύρι, ανακατεύοντας να γίνει ένα σώμα με τη μαργαρίνη
  6. Συμπλήρωσε το γάλα, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και άφησε το μείγμα να ζεσταθεί καλά
  7. Πρόσθεσε τα τυριά και ανακάτεψε το μείγμα ζωηρά ώσπου να λιώσουν καλά. Κατέβασε από τη φωτιά
  8. Γύρισε το τυρί πάνω από τα μακαρόνια και ανακάτεψε όσο είναι ζεστά να πάει η σάλτσα παντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget