Υλικά
- 240γρ. ζυμαρικά ολικής άλεσης (Κατά προτίμηση κοφτό μακαρονάκι)
- 3 κ.σ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
- 100 γρ. cheddar με λίγες θερμίδες κομμένο σε κυβάκια
- 5-6 φέτες La Vache Qui Rit® Cheddar κομμένες σε μικρά κομμάτια
- 1/2 φλιτζάνι γάλα 2% λιπαρά
- Λίγο μαύρο πιπέρι
- Λίγο μοσχοκάρυδο Τριμμένο
- 2 κ.σ. μαργαρίνη light
- 1 κ.σ. αλεύρι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Βράσε τα ζυμαρικά σου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Στράγγιξε, χωρίς όμως να στεγνώσεις τελείως τα μακαρόνια σου και άφησε στην άκρη
- Αν θέλεις κράτησε ένα φλιτζάνι από το νερό όπου έβραζαν
- Σε ένα κατσαρολάκι βάλε τη μαργαρίνη να λιώσει
- Πρόσθεσε το αλεύρι, ανακατεύοντας να γίνει ένα σώμα με τη μαργαρίνη
- Συμπλήρωσε το γάλα, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και άφησε το μείγμα να ζεσταθεί καλά
- Πρόσθεσε τα τυριά και ανακάτεψε το μείγμα ζωηρά ώσπου να λιώσουν καλά. Κατέβασε από τη φωτιά
- Γύρισε το τυρί πάνω από τα μακαρόνια και ανακάτεψε όσο είναι ζεστά να πάει η σάλτσα παντού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου