Υλικά
- 1 κούπα φακές Θεσσαλικός Ανθός
- 1 κούπα νερό
- 1 κούπα αλεύρι Ολικής Αφοί Κεραμάρη ΜΑΝΝΑ
- 1 κούπα γάλα ΑΡΙΑΝΙ ΚΟΡΦΗ (ή φυτικό γάλα για νηστίσιμη συνταγή)
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο ARISTON
- 2 κουταλιές ταχίνι ΚΑΝΔΥΛΑΣ
- 1 κουταλάκι αλάτι Ιμαλαΐων Saltic
- 1 κουταλάκι baking powder
- κύμινο ΜΠΑΧΑΡ
- λευκό πιπέρι ΜΠΑΧΑΡ
- κόλιανδρο τριμμένο ΜΠΑΧΑΡ
- Σε ένα μούλτι χτυπάς τις φακές και τις βάζεις σε ένα μπολ
- Βάζεις το αλεύρι ολικής , κύμινο, κόλιανδρο, λευκό πιπέρι, αλάτι, μπέικιν και ανακατεύεις
- Λαδώνεις μια φόρμα για κέικ και βάζεις μια λαδόκολλα
- Απλώνεις το μείγμα και ψήνεις για 40 λεπτά στους 175 βαθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου