Υλικά
- 1 φιλέτο κοτόπουλου
- 1 σαλάτα πράσινη
- 1 σαλάτα λόλα κόκκινη
- 1 ματσ. ρόκα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 20 ντοματίνια
- 150 γρ. Arla τυρί Ηavarti
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 20 γρ. βούτυρο Lurpak
- Αλάτι-πιπέρι
Για το ντρέσινγκ:
- 100 ml ελαιόλαδο
- 35 ml κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou
- Αλάτι-πιπέρι
- Kόβουμε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά φιλετάκια.
- Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
- Σωτάρουμε το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά και πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι.
- Πλένουμε καλά με άφθονο τρεχούμενο νερό όλα τα λαχανικά, την ρόκα, την πράσινη σαλάτα και την κόκκινη λόλα και τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
- Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα σαλατικά και τα κόβουμε με το χέρι σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι, τα ντοματίνια, το τυρί και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε σε ένα μπολ την κρέμα βαλσαμικού με φράουλα, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε καλά με ένα σύρμα.
- Περιχύνουμε με το dressing τη σαλάτα και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα φιλετάκια στη σαλάτα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου