Υλικά
( για 500 γρ. παγωτό)
- 250 γρ. ώριμες φράουλες που τις έχουμε καταψύξει
- 180 γρ. γάλα ζαχαρούχο
- 250 γρ. φυτική κρέμα
- 3 κουτ. σούπας κρέμα βαλσαμικού φράουλα
- Βάζω όλα τα υλικά και τα πολτοποιώ στο μίξερ.
- Μεταφέρω το μίγμα σε ένα μεταλλικό μπολ που το έχω καλύψει εσωτερικά με αντικολλητικό χαρτί. Σκεπάζω το μπολ με πλαστική μεμβράνη και παγώνω στη κατάψυξη για 5 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου