Παγωτό φράουλα με κρέμα βαλσαμικού φράουλα


Υλικά

( για 500 γρ. παγωτό)
  • 250 γρ. ώριμες φράουλες που τις έχουμε καταψύξει
  • 180 γρ. γάλα ζαχαρούχο
  • 250 γρ. φυτική κρέμα 
  • 3 κουτ. σούπας κρέμα βαλσαμικού φράουλα
Εκτέλεση
  1. Βάζω όλα τα υλικά και τα πολτοποιώ στο μίξερ.
  2. Μεταφέρω το μίγμα σε ένα μεταλλικό μπολ που το έχω καλύψει εσωτερικά με αντικολλητικό χαρτί. Σκεπάζω το μπολ με πλαστική μεμβράνη και παγώνω στη κατάψυξη για 5 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget