Υλικά
- 2 αυγά
- 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι μαύρη ζάχαρη
- 2 κουταλάκια άρωμα βανίλιας
- 200γρ sour cream
- 3/4 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3/4 ποτήρι αλεύρι ολικής άλεσης
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
- μία πρέζα μαγειρική σόδα
- 1 κουταλάκι κανέλα
- 5-6 φράουλες σε κομματάκια
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180C.
- Ανακατεύετε σ' ένα μεγάλο μπώλ τα αυγά, το λάδι, τη ζάχαρη και τη βανίλια.
- Προσθέτετε τη sour cream. Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις φράουλες.
- Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μία φόρμα δαχτυλίδι.
- Ρίχνετε το μίσο μίγμα στη φόρμα, σκορπίζετε τις φράουλες και καλύπτετε με το υπόλοιπο μίγμα.
- Ψήνετε για περίπου 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου