Υλικά
- 2 αυγά
- ¾ κούπας βούτυρο
- ¾ κούπας ζάχαρη άχνη
- 1 ½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- ½ αλεύρι ολικής άλεσης
- 2 ½ κούπα βρώμη
- ½ κουταλάκι αλάτι Ιμαλαίων
- 2 κουταλάκια κανέλα
- ½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο
- 1 μήλο
- 125 γρ. κουβερτούρα (προεραιτικά)
Εκτέλεση
- Σπας τα αυγά , τα βάζεις στο μπολ και χτυπάς.
- Ρίχνεις αλάτι , ζάχαρη και χτυπάς.
- Ρίχνεις κανέλα και μοσχοκάρυδο.
- Στην συνέχεια ρίχνεις και το λιωμένο βούτυρο.
- Προσθέτεις τη βρώμη και το αλεύρι και ανακατεύεις
- Καθαρίζεις και κόβεις το μήλο και το ρίχνεις στο μείγμα.
- Βουτυρώνεις ένα πυρέξ και ρίχνεις το μείγμα. Ψήνεις στους 180 για 25 λεπτά.
- ‘Οταν ψηθεί το κόβεις σε κομμάτια και το διακοσμείς με λιωμένη σοκολάτα. Είτε βουτάς το μισό στη σοκολάτα, είτε ρίχνεις σοκολάτα από πάνω δημιουργώντας σχέδια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου