Υλικά
(για 25 κομμάτια)
- 5 μεγάλες τορτίγιας με ντομάτα
- 300 γραμμ. φέτα πικάντικη, τριμμένη στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
- 300 γραμμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 150 γραμμ. cranberries αποξηραμένα
- λίγο πιπέρι
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, το τυρί κρέμα, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τα cranberries, μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα. Προσθέτουμε πιπέρι σύμφωνα με τη γεύση μας.
- Τοποθετούμε μια τορτίγια στον πάγκο εργασίας μας και αλείφουμε την επιφάνεια της με τη γέμιση. Τυλίγουμε πρώτα σε σφικτό ρολό και κατόπιν την τυλίγουμε με διαφανή μεμβράνη.
- Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και με τις υπόλοιπες τορτίγιας.
- Τις τοποθετούμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες (εγώ τις ετοίμασα από το προηγούμενο βράδυ).
- Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, αφαιρούμε τη μεμβράνη, κόβουμε πρώτα τις άκρες και κατόπιν κόβουμε κάθε τορτίγια σε 5 κομμάτια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου