Τορτίγιας με φέτα και cranberries

Υλικά 

(για 25 κομμάτια)
  • 5 μεγάλες τορτίγιας με ντομάτα
  • 300 γραμμ. φέτα πικάντικη, τριμμένη στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
  • 300 γραμμ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 150 γραμμ. cranberries αποξηραμένα
  • λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη φέτα, το τυρί κρέμα, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τα cranberries, μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα. Προσθέτουμε πιπέρι σύμφωνα με τη γεύση μας.
  2. Τοποθετούμε μια τορτίγια στον πάγκο εργασίας μας και αλείφουμε την επιφάνεια της με τη γέμιση. Τυλίγουμε πρώτα σε σφικτό ρολό και κατόπιν την τυλίγουμε με διαφανή μεμβράνη.
  3. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και με τις υπόλοιπες τορτίγιας.
  4. Τις τοποθετούμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες (εγώ τις ετοίμασα από το προηγούμενο βράδυ).
  5. Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, αφαιρούμε τη μεμβράνη, κόβουμε πρώτα τις άκρες και κατόπιν κόβουμε κάθε τορτίγια σε 5 κομμάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget