Μακαρόνια με πέστο λιαστής ντομάτας

Υλικά
  • 500 γρ μακαρόνια της επιλογής σας, θα πρότεινα κοντά να είναι
  • 70 γραμμάρια λιαστές ντομάτες
  • 50 γραμμάρια κάσιους
  • 100 γραμμάρια ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 50 γραμμάρια φέτα
  • Επιπλέον φέτα και κάσιους για το σερβίρισμα

Εκτέλεση
  1. Βάζουμε τις λιαστές ντομάτες, τα κάσιους, το σκόρδο, τη φέτα και το μισό από τα 100 γρ ελαιόλαδο στο μπλεντεράκι. Χτυπάμε μέχρι να γίνει αλοιφή. Προσθέτω σιγά σιγά και το υπόλοιπο λάδι μέχρι να γίνει μία ωραία σάλτσα
  2. Παράλληλα έχω βάλει να βράσω τα μακαρόνια μου σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Στραγγίζω, κρατάω λίγο από το νερό του βρασμού και ανακατεύω σε ένα μπολ τα μακαρόνια με τη σάλτσα. Αν χρειαστεί προσθέτω και λίγο από το νερό που έβρασαν τα μακαρόνια γιατί χυλώνει λίγο περισσότερο τη σάλτσα
  3. Το φαγητό είναι έτοιμο. Σερβίρω με τριμμένη φέτα και σπασμένα κάσιους 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget