Σνακ σαν Πισσία

Υλικά
  • Πίτες από σουβλάκια
  • Φέτα
  • Ανθότυρο
  • Δυόσμος ξερός  (1 κουταλάκι του γλυκού)
  • Λίγο λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:


  1. Σε ένα μπολ διαλύουμε τη φέτα και το ανθότυρο με το πιρούνι
  2. Προσθέτουμε το δυόσμο και ανακατεύουμε
  3. Σε ένα μικρό τηγανάκι ζεσταίνουμε το λάδι
  4. Περνάμε την πίτα και από τις δύο πλευρές  για λίγα δευτερόλεπτα την κάθε πλευρά προσέχοντας να μην «αρπάξει» και ξεραθεί.
  5. Βάζουμε στην εσωτερική πλευρά μιάμιση κουταλιά της σούπας από τη γέμιση και διπλώνουμε την πίτα πιέζοντας με ένα πιρούνι για να γίνει σα μισοφέγγαρο
  6. Η πίτα είναι έτοιμη ! Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγανάκι και συνεχίζουμε με την επόμενη!  

Δεν είναι κανονικά Πισσία καθώς αυτά δε γίνονται με έτοιμη πίτα αλλά με δική τους ζύμη, είναι όμως ένα νοστιμότατο και γρήγορο σνακ που φτιάχνει η πεθερούλα μου που κατάγεται από τον Πόντο και της θυμίζει τα κανονικά Πισσία

Tip: 
Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να βάλουμε ότι γέμιση θέλουμε όπως ζαμπόν, τυρί, κτλ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget