Γλυκάκι ψυγείου της στιγμής

Υλικά


  • 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
  • 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου κρέμα βανίλια της στιγμής
  • 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου κρέμα σοκολάτα της στιγμής
  • Λίγο γάλα και κονιάκ για το βούτυγμα των μπισκότων
Εκτέλεση:

  1. Ετοιμάζω τις κρέμες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  2. Σε μπολ αναμιγνύω λίγο γάλα και 1-2 κουταλιές τις σούπας κονιάκ
  3. Βουτάω τα μπισκότα πτι μπερ στο μπολ και στη συνέχεια τα τοποθετώ σε μία φόρμα ή σε ένα πυρεξ όπου καλύπτω τον πάτο
  4. Ρίχνω την κρέμα βανίλια πάνω από τα μπισκότα και την απλώνω
  5. Φτιάχνω άλλη μία στρώση με τα μπισκότα βουτηγμένα σε γάλα και κονιάκ
  6. Ρίχνω την κρέμα σοκολάτα και απλώνω
  7. Τέλος ρίχνω κομμάτια από μπισκότα πτι μπερ που έχω τρίψει με τα χέρια μου
  8. Τοποθετώ τη φόρμα στο ψυγείο για 2 ώρες για να σταθεροποιηθεί το γλυκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget