Παϊδάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα σε μέλι, μπαλσάμικο και πορτοκάλι

Υλικά


  • 1 κιλό παϊδάκια κοτόπουλου
  • 3 κουτ. της σούπας σόγια σος
  • 3 κουτ. της σούπας μέλι
  • 3 κουτ. της σούπας μπαλσάμικο
  • 3 κουτ. της σούπας μουστάρδα
  • ξύσμα και χυμός από 2 πορτοκάλια
  • 1 κουτ. του γλυκού κύμινο
  • 1 κουτ. του γλυκού κόλιαντρος
  • 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
  • 5-6 κλωναράκια φρέσκιας ρίγανης
  • αλάτι

Εκτέλεση:

  1. Ανακατέψτε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ, περιχύστε τα παϊδάκια και αφήστε τα να μαριναριστούν για 3-4 ώρες. 
  2. Βάλτε τα σε ένα ταψί με την μαρινάδα και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 50 λεπτά – 1 ώρα. 
  3. Πασπαλίστε με την φρέσκια ρίγανη και σερβίρετε

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget