Υλικά
- 1 κιλό παϊδάκια κοτόπουλου
- 3 κουτ. της σούπας σόγια σος
- 3 κουτ. της σούπας μέλι
- 3 κουτ. της σούπας μπαλσάμικο
- 3 κουτ. της σούπας μουστάρδα
- ξύσμα και χυμός από 2 πορτοκάλια
- 1 κουτ. του γλυκού κύμινο
- 1 κουτ. του γλυκού κόλιαντρος
- 4 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 5-6 κλωναράκια φρέσκιας ρίγανης
- αλάτι
Εκτέλεση:
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ, περιχύστε τα παϊδάκια και αφήστε τα να μαριναριστούν για 3-4 ώρες.
- Βάλτε τα σε ένα ταψί με την μαρινάδα και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 50 λεπτά – 1 ώρα.
- Πασπαλίστε με την φρέσκια ρίγανη και σερβίρετε
Πηγή:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου