Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
πάνω κάτω και λαδώνετε μία φόρμα για μάφινς με 12 υποδοχές. Ζεσταίνετε σε
αντικολλητικό τηγάνι 1 κουταλιά από το ελαιόλαδο, σοτάρετε τα κρεμμυδάκια μέχρι
να μαλακώσουν και αφήνετε το τηγάνι εκτός φωτιάς.
Μέσα σε ένα μπολ ρίχνετε τα αβγά και τα
χτυπάτε ελαφρά μαζί με τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι. Αφού
ενοποιηθούν τα υλικά, ρίχνετε τη Φαρίνα ανακατεμένη με το Μπέικιν Πάουντερ,
συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί στο μίγμα.
Σταματάτε τη λειτουργία του μίξερ και
προσθέτετε το ξυσμένο τυρί, τη φέτα τα σοταρισμένα κρεμμύδια, τα καρότα, το
δυόσμο, τον άνηθο και μπόλικο αλατοπίπερο.
Ανακατεύετε καλά και μοιράζετε το μίγμα στη
φόρμα για μάφινς που ετοιμάσατε και ψήνετε για 30 λεπτά περίπου, χωρίς να
ανοίξετε καθόλου το φούρνο ενδιάμεσα.
Ξεφορμάρετε τα κεκάκια σε πιατέλα και τα
σερβίρετε χλιαρα ή και κρύα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου