Υλικά
Εκτέλεση
- 500 γρ. γιαούρτι
- 220 γρ σιμιγδάλι ψιλό
- 50 γρ ζάχαρη
- 1 κουτ. γλυκού κοφτό σόδα
- 4 κουτ. σούπας αμύγδαλο τριμμένο
- ξύσμα λεμονιού
- 1 φλ. νερό
- 150 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση
1.
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί.
2. Λαδώνετε ένα μικρό πυρέξ, ρίχνετε το μίγμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα. Δεν θέλει πολύ χρόνο.
3. Φτιάχνετε και το σιρόπι βάζοντας το νερό και τη ζάχαρη να βράσουν για 5 λεπτά και σιροπιάζετε το γλυκό μόλις βγει από το φούρνο.
2. Λαδώνετε ένα μικρό πυρέξ, ρίχνετε το μίγμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα. Δεν θέλει πολύ χρόνο.
3. Φτιάχνετε και το σιρόπι βάζοντας το νερό και τη ζάχαρη να βράσουν για 5 λεπτά και σιροπιάζετε το γλυκό μόλις βγει από το φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου