Φριτάτα με λουκάνικα κοτόπουλου, πιπεριά Φλωρίνης, ντομάτα και τυριά

Υλικά 
  • 5 αυγά
  • 4 λουκάνικα κοτόπουλου (κομμένα σε μικρότερα κομμάτια/ ροδέλες)
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
  • 1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
  • 150 γρ. φέτα τριμμένη με τα χέρια
  • 50 γρ τριμμένο ρεγκάτο
  • λίγο γάλα
  • αλάτι
  • γλυκιά πάπρικα
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση
  1. Σε ένα  μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και  σοτάρουμε τα λουκάνικα κοτόπουλου για 5 λεπτά προκειμένου να ροδίσουν ελαφρώς από όλες τις πλευρές
  2. Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά και την ντομάτα και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά
  3. Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, τη γλυκιά πάπρικα , λίγο αλάτι και χτυπάμε για λίγο με αυγοδάρτη μέχρι να αφρατέψουν τα αυγά
  4. Ρίχνουμε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι φροντίζοντας να πάει παντού. Προσθέτουμε τα τυριά (φέτα και ρεγκάτο) αφήνουμε για 4-5 λεπτά
  5. Προκειμένου να ψηθεί η φριτάτα και από πάνω βάζουμε το τηγάνι σε προθερμασμένο γκριλ  στους 200 βαθμούς  για άλλα 5 λεπτά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget