Υλικά
- 5 αυγά
- 4 λουκάνικα κοτόπουλου (κομμένα σε μικρότερα κομμάτια/ ροδέλες)
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
- 1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
- 150 γρ. φέτα τριμμένη με τα χέρια
- 50 γρ τριμμένο ρεγκάτο
- λίγο γάλα
- αλάτι
- γλυκιά πάπρικα
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα κοτόπουλου για 5 λεπτά προκειμένου να ροδίσουν ελαφρώς από όλες τις πλευρές
- Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά και την ντομάτα και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά
- Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, τη γλυκιά πάπρικα , λίγο αλάτι και χτυπάμε για λίγο με αυγοδάρτη μέχρι να αφρατέψουν τα αυγά
- Ρίχνουμε το μίγμα των αυγών στο τηγάνι φροντίζοντας να πάει παντού. Προσθέτουμε τα τυριά (φέτα και ρεγκάτο) αφήνουμε για 4-5 λεπτά
- Προκειμένου να ψηθεί η φριτάτα και από πάνω βάζουμε το τηγάνι σε προθερμασμένο γκριλ στους 200 βαθμούς για άλλα 5 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου