Υλικά
- 1/2 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. baking powder
- 1/4 του κ.γ. baking soda
- 1/4 του κ.γ. αλάτι
- 5 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι βρασμένη πολτοποιημένη κολοκύθα
- 2 κ.σ. γάλα
- 2 κ.σ. λάδι καρύδας (ή κάποιο άλλο ηλιέλαιο)
- 1 βανίλια
Εκτέλεση
- Προθέρμανε το φούρνο στου 200oC
- Ανακάτεψε το σιμιγδάλι, το baking powder, την κανέλα, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ
- Κάνε μια λακουβίτσα και πρόσθεσε σιγά, σιγά τη baking soda, την κολοκύθα, το γάλα και το λάδι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα
- Άπλωσε το μείγμα ισομερώς σε ένα μικρό ταψάκι και ψήσε στο φούρνο για 20 λεπτά
- Μπορείς να σερβίρεις με γλάσου τυριού κρέμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου