Μπάρες κολοκύθας


Υλικά
  • 1/2 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό
  • 1 κ.γ. κανέλα
  • 1/2 κ.γ. baking powder
  • 1/4 του κ.γ. baking soda
  • 1/4 του κ.γ. αλάτι
  • 5 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζάνι βρασμένη πολτοποιημένη κολοκύθα
  • 2 κ.σ. γάλα
  • 2 κ.σ. λάδι καρύδας (ή κάποιο άλλο ηλιέλαιο)
  • 1 βανίλια

Εκτέλεση
  1. Προθέρμανε το φούρνο στου 200oC
  2. Ανακάτεψε το σιμιγδάλι, το baking powder, την κανέλα, τη ζάχαρη, τη βανίλια και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ
  3. Κάνε μια λακουβίτσα και πρόσθεσε σιγά, σιγά τη baking soda, την κολοκύθα, το γάλα και το λάδι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα
  4. Άπλωσε το μείγμα ισομερώς σε ένα μικρό ταψάκι και ψήσε στο φούρνο για 20 λεπτά
  5. Μπορείς να σερβίρεις με γλάσου τυριού κρέμα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget