Πράσινη Σαλάτα με πορτοκάλι , ανθότυρο και λιαστή ντομάτα

Υλικά 
  • 250 γρ ρόκα ή σπανάκι
  • 250 γρ. μαρούλι ή ανάμικτη πράσινη σαλάτα
  • 1 πορτοκάλι καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες ή σε μικρά κομμάτια
  • λίγες λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • λίγο άνηθο
  • 2 κ.σ. τριμμένα φιστίκια Αιγίνης
  • ανθότυρο
  • αλάτι Ιμαλάιων
  • ελαιόλαδο
  • χυμό από μισό λεμόνι
  •  λίγο ξύδι

Εκτέλεση
  1. Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε την πράσινη σαλάτα και ανακατεύουμε με τα χέρια
  2. Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά (φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, λιαστές ντομάτες, πορτοκάλι) και τα προσθέτουμε στο μπολ
  3. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι και το ξύδι και ανακατεύουμε
  4. Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια Αιγίνης  και ρίχνουμε από πάνω και το ανθότυρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget