Υλικά
- 250 γρ ρόκα ή σπανάκι
- 250 γρ. μαρούλι ή ανάμικτη πράσινη σαλάτα
- 1 πορτοκάλι καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες ή σε μικρά κομμάτια
- λίγες λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- λίγο άνηθο
- 2 κ.σ. τριμμένα φιστίκια Αιγίνης
- ανθότυρο
- αλάτι Ιμαλάιων
- ελαιόλαδο
- χυμό από μισό λεμόνι
- λίγο ξύδι
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε την πράσινη σαλάτα και ανακατεύουμε με τα χέρια
- Ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά (φρέσκα κρεμμυδάκια, άνηθο, λιαστές ντομάτες, πορτοκάλι) και τα προσθέτουμε στο μπολ
- Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι και το ξύδι και ανακατεύουμε
- Πασπαλίζουμε με τα φιστίκια Αιγίνης και ρίχνουμε από πάνω και το ανθότυρο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου