Υλικά
(Για 3 αραβικές
πίτες)
- 3 κ.σ. ανθότυρο τριμμένο
- 3 κ.σ. φέτα τριμμένη
- 3 κ.σ. τυρί κρέμα philadelpheia
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένες πίκλες
- 1 σφηνάκι πετιμέζι
- σαλάμι αέρως
Εκτέλεση
- Σε ένα πιάτο λιώνουμε με το πιρούνι τα τυριά και τα ανακατεύουμε
- Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες & τις πίκλες και ανακατεύουμε
- Τέλος προσθέτουμε το πετιμέζι και ανακατεύουμε προκειμένου να φτιάξουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα
- Ανοίγουμε μία μεμβράνη τροφίμων στον πάγκο εργασίας και τοποθετούμε την αραβική πίτα
- Αλείφουμε την πίτα με το μίγμα των τυριών αφήνοντας περίπου ενάμιση εκατοστό από την άκρη της πίτας
- Απλώνουμε φέτες από το σαλάμι και τυλίγουμε την πίτα μας. Τυλίγουμε και την μεμβράνη και στρίβουμε τις άκρες της μεμβράνης σαν καραμέλες.
- Τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον. Στη συνέχεια ξετυλίγουμε τη μεμβράνη, κόβουμε τα ρολάκια της πίτας σε πάχος περίπου 1,5 εκατοστού και σερβίρουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου