Ρολάκια αραβικής πίτας με μίγμα τυριών, λιαστή ντομάτα & σαλάμι αέρως


Υλικά 

(Για 3 αραβικές πίτες)
  • 3 κ.σ. ανθότυρο τριμμένο
  • 3 κ.σ. φέτα τριμμένη
  • 3 κ.σ. τυρί κρέμα philadelpheia
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένες πίκλες
  • 1 σφηνάκι πετιμέζι
  • σαλάμι αέρως

Εκτέλεση
  1. Σε ένα πιάτο λιώνουμε με το πιρούνι τα τυριά και τα ανακατεύουμε
  2. Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες & τις πίκλες και ανακατεύουμε
  3. Τέλος προσθέτουμε το πετιμέζι και ανακατεύουμε προκειμένου να φτιάξουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα
  4. Ανοίγουμε μία μεμβράνη τροφίμων στον πάγκο εργασίας και τοποθετούμε την αραβική πίτα
  5. Αλείφουμε την πίτα με το μίγμα των τυριών αφήνοντας περίπου ενάμιση εκατοστό από την άκρη της πίτας
  6. Απλώνουμε φέτες από το σαλάμι και τυλίγουμε την πίτα μας. Τυλίγουμε και την μεμβράνη και στρίβουμε τις άκρες της μεμβράνης σαν καραμέλες.
  7. Τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα τουλάχιστον. Στη συνέχεια ξετυλίγουμε τη μεμβράνη, κόβουμε τα ρολάκια της πίτας σε πάχος περίπου 1,5 εκατοστού και σερβίρουμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2379
Jasper Roberts Consulting - Widget